Nutriční hodnoty (Thajský salát s hanger steakem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 836 kJ / 439 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,55 g |
| Tuky | 22,26 g |
| – nasycené | 4,95 g |
| – nenasycené | 16,63 g |
| –– mononenasycené | 13,16 g |
| –– polynenasycené | 3,46 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,51 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 991 mg |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 27,85 g |
| – cukry | 20,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g hotového steaku z veverky/ oponky/ pupku/ roštěnce – nakrájený přes vlákna (viz. poznámky) | Hovězí roštěnec | 100 g |
| 100 g 100 g okurky | Okurka salátová čerstvá | 100 g |
| 40 g 40 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 40 g |
| 40 g 40 g zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | 40 g |
| 40 g 40 g žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 40 g |
| 40 g 40 g mrkve | Mrkev čerstvá | 40 g |
| ½ červené cibule | Cibule červená čerstvá | |
| snítka snítka koriandru | Koriandr semena | |
| 3 listy 3 listy bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 5 lístků 5 lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce nesolených arašídů | Arašídy | 15 g |
| 2 g 2 g nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 2 g |
| Kousek Kousek nasekané chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| ½ nastrouhaného s troužku troužku česneku | Česnek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky (Kikkoman) | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce limetové šťávy | Šťáva z limetky | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 12 g 12 g tekutého medu | Med nepasterovaný | 12 g |