Nutriční hodnoty (Červeno-bílý salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 312 kJ / 75 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
| Tuky | 0,41 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,80 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 soudková rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 červená cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí | Fazole bílé | |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného octa | Ocet lihový | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |