Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety bez kosti na paprikách a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 307 kJ / 73 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
| Tuky | 0,41 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,50 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| uzená sypká paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sušený medvědí česnek | Česnek medvědí sušený | |
| vývar z kostí | Vývar masový |