Nutriční hodnoty (Řecké klobásy s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 189 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,21 g |
| Tuky | 40,65 g |
| – nasycené | 13,52 g |
| – nenasycené | 26,81 g |
| –– mononenasycené | 18,58 g |
| –– polynenasycené | 8,24 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 12,48 g |
| Cholesterol | 182 mg |
| Sodík | 2,28 g |
| Sůl | 5,20 g |
| Sacharidy | 50,40 g |
| – cukry | 30,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 260 g 260 g řeckých originálních klobás | Klobása | 260 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 konzerva červených fazolí – 400g, má 240 g fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 1 g |
| 1 konzervu 1 konzervu krájených rajčat v tomatové šťávě – 400g, má 240 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 425 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |