Nutriční hodnoty (Řecké klobásy s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 189 kJ / 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 40,65 g |
– nasycené | 13,52 g |
– nenasycené | 26,81 g |
–– mononenasycené | 18,58 g |
–– polynenasycené | 8,24 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 12,48 g |
Cholesterol | 182 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,20 g |
Sacharidy | 50,40 g |
– cukry | 30,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 g 260 g řeckých originálních klobás | Klobása | 260 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 konzerva červených fazolí – 400g, má 240 g fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 1 g |
1 konzervu 1 konzervu krájených rajčat v tomatové šťávě – 400g, má 240 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 425 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |