Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řecké klobásy s červenými fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 189 kJ /
762 kcal
Bílkoviny43,61 g
– z toho živočišné bílkoviny36,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,21 g
Tuky40,65 g
– nasycené13,52 g
– nenasycené26,81 g
–– mononenasycené18,58 g
–– polynenasycené8,24 g
––– omega 30,05 g
Vláknina12,48 g
Cholesterol 182 mg
Sodík 2,28 g
Sůl5,20 g
Sacharidy50,40 g
– cukry30,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
260 g 260 g řeckých originálních klobás Klobása 260 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 konzerva červených fazolí – 400g, má 240 g fazolí Fazole červená ledvina sterilované 1 g
1 konzervu 1 konzervu krájených rajčat v tomatové šťávě – 400g, má 240 g rajčat Rajče červené čerstvé 425 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.