Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky ve fazolích a fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 354 kJ / 85 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 6,56 g |
| – nasycené | 4,24 g |
| – nenasycené | 2,24 g |
| –– mononenasycené | 2,08 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,36 g |
| – cukry | 0,06 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3-4 3-4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 1 konzerva 1 konzerva fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
| 1 konzerva 1 konzerva zelených fazolek ve slaném nálevu | Fazolky čerstvé | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 7.5 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |