Nutriční hodnoty (Fazolkovo - šruchový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 756 kJ / 659 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,59 g |
| Tuky | 47,33 g |
| – nasycené | 10,45 g |
| – nenasycené | 33,25 g |
| –– mononenasycené | 11,56 g |
| –– polynenasycené | 21,69 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 32,10 g |
| Cholesterol | 86 mg |
| Sodík | 429 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 26,03 g |
| – cukry | 24,75 g |
| ––– laktóza | 2,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g fazolky | Fazolky čerstvé | 600 g |
| velká hrst hrst šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 3 PL 3 PL majonéza | Majonéza | 45 g |
| 3 PL 3 PL zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citrón | Citrón čerstvý |