Nutriční hodnoty ("Termix" z tibetského kefíru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 4,95 g |
| – nasycené | 2,70 g |
| – nenasycené | 0,90 g |
| –– mononenasycené | 0,45 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 68 mg |
| Sodík | 180 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 55,95 g |
| – cukry | 55,95 g |
| ––– laktóza | 16,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 ml 400-500 ml kefíru z tibetské houbičky | Kefír | 450 ml |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
| pudink Crème Olé | Puding v prášku |