Nutriční hodnoty (Bezlepková cuketová kešu buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 854 kJ / 2 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,80 g |
Tuky | 179,06 g |
– nasycené | 31,16 g |
– nenasycené | 135,70 g |
–– mononenasycené | 101,55 g |
–– polynenasycené | 34,15 g |
––– omega 3 | 5,21 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 461 mg |
Sůl | 2,61 g |
Sacharidy | 184,20 g |
– cukry | 76,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky jemně strouhané a vymačkané cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
1 1 hrnek BL mouky (nejlépe je namíchat si jí z několika druhů) | Mouka pšeničná hladká | |
1 hrnek 1 hrnek mletých kešu oříšků | Kešu | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 ČL 3 ČL prášku do pečiva s vinným kamenem | Kypřící prášek | 30 g |
7 PL 7 PL javorového sirupu | Sirup javorový | 105 ml |
5 PL 5 PL oleje | Olej řepkový | 55 ml |
1 ČL 1 ČL skořice | Skořice ceylonská | 10 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |