Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepková cuketová kešu buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 854 kJ /
2 594 kcal
Bílkoviny55,48 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,80 g
Tuky179,06 g
– nasycené31,16 g
– nenasycené135,70 g
–– mononenasycené101,55 g
–– polynenasycené34,15 g
––– omega 35,21 g
Vláknina17,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 461 mg
Sůl2,61 g
Sacharidy184,20 g
– cukry76,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky jemně strouhané a vymačkané cukety Cuketa čerstvá 500 g
1 1 hrnek BL mouky (nejlépe je namíchat si jí z několika druhů) Mouka pšeničná hladká
1 hrnek 1 hrnek mletých kešu oříšků Kešu 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 ČL 3 ČL prášku do pečiva s vinným kamenem Kypřící prášek 30 g
7 PL 7 PL javorového sirupu Sirup javorový 105 ml
5 PL 5 PL oleje Olej řepkový 55 ml
1 ČL 1 ČL skořice Skořice ceylonská 10 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.