Nutriční hodnoty (Obložená a oblíbená "ruská vejce")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 066 kJ / 1 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 207,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 207,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 63,86 g |
| – nasycené | 20,59 g |
| – nenasycené | 29,70 g |
| –– mononenasycené | 19,60 g |
| –– polynenasycené | 10,10 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,98 g |
| Sodík | 5,33 g |
| Sůl | 12,26 g |
| Sacharidy | 11,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 200 g 200 g salámu herkules | Suchý salám | 200 g |
| 150 g 150 g paprikového salámu | Suchý salám | 150 g |
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 6 6 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 6 plátků 6 plátků uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | |
| pomazánka (viz poznámka) | ||
| majonéza | Majonéza | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |