Nutriční hodnoty (Hovězí líčka nadivoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 789 kJ / 906 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,72 g |
Tuky | 12,47 g |
– nasycené | 4,15 g |
– nenasycené | 7,11 g |
–– mononenasycené | 6,10 g |
–– polynenasycené | 1,01 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 32,20 g |
– cukry | 18,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězích líček | Hovězí líčka | 600 g |
4 kuličky 4 kuličky pepře | Pepř černý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
olej na naložení masa | Vepřová kýta | |
1 1 malý rajský protlak | Protlak rajčatový | |
4 4 cibule (nejlépe je dávat množství cibule podle váhy masa-kvůli pěkné barvě) | Cibule čerstvá | 280 g |
červená sypká maďarská paprika | Paprika sladká | |
150 ml 150 ml červeného vína (Rulandské apod.) | Víno červené suché | 150 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
vývar z hovězí harfy | Vývar hovězí | |
zelená petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
domácí chlebová strouhanka na zahuštění podle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 PL 1 PL domácích sušených rajčátek | Rajčata červená sušená v oleji | 15 g |