Nutriční hodnoty (Studentský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 616 kJ / 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 45,12 g |
| – nasycené | 23,64 g |
| – nenasycené | 17,00 g |
| –– mononenasycené | 14,60 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 618 mg |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 6,90 g |
| – cukry | 5,50 g |
| ––– laktóza | 1,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky gothaje (nebo vepřového lunchmeatu) | Měkký salám | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 100 g 100 g nastrouhaného ementálu | Ementál | 100 g |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| 100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |