Nutriční hodnoty (Dýňové pirohy plněné bylinkovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 357 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,85 g |
Tuky | 24,16 g |
– nasycené | 10,02 g |
– nenasycené | 9,42 g |
–– mononenasycené | 6,34 g |
–– polynenasycené | 3,08 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 245,20 g |
– cukry | 28,50 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vařené dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1 1 větší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek |