Nutriční hodnoty (Maltaše 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 50
| Energie | 19 783 kJ / 4 728 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,75 g |
| Tuky | 313,15 g |
| – nasycené | 148,16 g |
| – nenasycené | 141,01 g |
| –– mononenasycené | 84,37 g |
| –– polynenasycené | 56,64 g |
| ––– omega 3 | 8,64 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 1,91 g |
| Sodík | 479 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 382,39 g |
| – cukry | 196,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| 180 g 180 g mletého cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 100 g 100 g ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| moučkový cukr na povrch | Cukr bílý |