Nutriční hodnoty (Rychle naložená okurka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 837 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 salátové okurky – nakrájíme na tenké pásky, nejlépe škrabkou na brambory | Okurka salátová čerstvá | |
1/4 šálku 1/4 šálku rýžového octa | Ocet rýžový | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1/4 šálku 1/4 šálku vody | Voda | 62.5 ml |
1 1 jarní cibulka – nadrobno nasekáme nebo nakrájíme zelenou i bílou část | Cibulka jarní čerstvá |