Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychle naložená okurka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie837 kJ /
200 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry50,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 salátové okurky – nakrájíme na tenké pásky, nejlépe škrabkou na brambory Okurka salátová čerstvá
1/4 šálku 1/4 šálku rýžového octa Ocet rýžový
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1/4 šálku 1/4 šálku vody Voda 62.5 ml
1 1 jarní cibulka – nadrobno nasekáme nebo nakrájíme zelenou i bílou část Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.