Nutriční hodnoty (Plná cibulačka po francouzsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 269 kJ / 542 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,67 g |
| Tuky | 33,50 g |
| – nasycené | 14,87 g |
| – nenasycené | 17,75 g |
| –– mononenasycené | 13,31 g |
| –– polynenasycené | 4,44 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 13,54 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 28,66 g |
| – cukry | 14,97 g |
| ––– laktóza | 1,14 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 střední žluté cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 120 ml 120 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 120 ml |
| 450 ml 450 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 450 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| snítka snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| voda | Voda | |
| toastový chléb | Toast pšeničný bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného sýru – používám goudu | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |