Nutriční hodnoty (Kuře v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 487 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,86 g |
Tuky | 28,07 g |
– nasycené | 5,54 g |
– nenasycené | 22,10 g |
–– mononenasycené | 16,59 g |
–– polynenasycené | 5,51 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 79,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 78,17 g |
– cukry | 31,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g drobných cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 250 g |
8 8 malých mrkví | Mrkev čerstvá | 400 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 kuře (1,5–2 kg) | Kuře | |
430 ml 430 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 430 ml |
430 ml 430 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 430 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 snítky 2 snítky tymiánu (nebo 1 lžička sušeného) | Tymián sušený | |
2 snítky 2 snítky čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |