Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře v zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 487 kJ /
1 072 kcal
Bílkoviny27,01 g
– z toho živočišné bílkoviny2,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,86 g
Tuky28,07 g
– nasycené5,54 g
– nenasycené22,10 g
–– mononenasycené16,59 g
–– polynenasycené5,51 g
––– omega 30,17 g
Vláknina79,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,30 g
Sůl2,80 g
Sacharidy78,17 g
– cukry31,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g drobných cibulek Cibulka jarní čerstvá 250 g
8 8 malých mrkví Mrkev čerstvá 400 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 2 pórky Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 kuře (1,5–2 kg) Kuře
430 ml 430 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 430 ml
430 ml 430 ml suchého bílého vína Víno bílé suché 430 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 snítky 2 snítky tymiánu (nebo 1 lžička sušeného) Tymián sušený
2 snítky 2 snítky čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.