Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 047 kJ /
250 kcal
Bílkoviny1,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky25,23 g
– nasycené3,13 g
– nenasycené19,99 g
–– mononenasycené6,12 g
–– polynenasycené13,87 g
––– omega 30,36 g
Vláknina2,72 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy3,36 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 stehenní řízky Kuře stehno bez kůže
2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky Tatarská omáčka 30 g
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
strouhanka (měla jsem na půl půl s kukuřičnou) Strouhanka pšeničná
petrželka nasekaná na jemno Petržel nať čerstvá
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.