Nutriční hodnoty (Kuřecí řízky v tatarské omáčce a bylinkové strouhance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 25,23 g |
– nasycené | 3,13 g |
– nenasycené | 19,99 g |
–– mononenasycené | 6,12 g |
–– polynenasycené | 13,87 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 2,72 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 385 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 3,36 g |
– cukry | 0,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 stehenní řízky | Kuře stehno bez kůže | |
2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka (měla jsem na půl půl s kukuřičnou) | Strouhanka pšeničná | |
petrželka nasekaná na jemno | Petržel nať čerstvá | |
tuk na smažení | Olej řepkový |