Nutriční hodnoty (Pečené kousky brambor, batátů a dýně s rozmarýnem a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 535 kJ / 845 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,83 g |
| Tuky | 4,05 g |
| – nasycené | 1,61 g |
| – nenasycené | 1,70 g |
| –– mononenasycené | 0,89 g |
| –– polynenasycené | 0,82 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 34,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 190 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 166,45 g |
| – cukry | 28,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 350 g 350 g batátů | Batáty neloupané | 350 g |
| 350 g 350 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 350 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 15 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 7.5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |