Nutriční hodnoty (Krémový koláč z bílé čokolády a mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 709 kJ / 4 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,88 g |
| Tuky | 322,39 g |
| – nasycené | 196,55 g |
| – nenasycené | 114,67 g |
| –– mononenasycené | 98,58 g |
| –– polynenasycené | 16,08 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 12,75 g |
| Cholesterol | 881 mg |
| Sodík | 932 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 320,08 g |
| – cukry | 156,38 g |
| ––– laktóza | 35,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
| 100 g 100 g ztuhlého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 200 g 200 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 200 g |
| 200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| drobné ovoce | Jahody čerstvé |