Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-karamelové muffiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 716 kJ /
888 kcal
Bílkoviny46,86 g
– z toho živočišné bílkoviny28,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,36 g
Tuky11,11 g
– nasycené3,74 g
– nenasycené6,30 g
–– mononenasycené3,08 g
–– polynenasycené3,22 g
––– omega 30,25 g
Vláknina17,88 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 509 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy141,23 g
– cukry31,95 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g bílků (nebo 4 vejce) Vaječný bílek 200 g
80 g 80 g ovesných vloček namletých na mouku Vločky ovesné 80 g
80 g 80 g žitné mouky Mouka žitná hladká 80 g
150 g 150 g jablečného pyré Jablečné pyré 150 g
med Med nepasterovaný
skořice Skořice ceylonská
prášek do pečiva Kypřící prášek
Milka Caramel
vanička vanička odtučněného tvarohu Tvaroh odtučněný
med Med nepasterovaný
karamelový pudink Puding v prášku
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.