Nutriční hodnoty (Jablečno-karamelové muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 716 kJ / 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,36 g |
Tuky | 11,11 g |
– nasycené | 3,74 g |
– nenasycené | 6,30 g |
–– mononenasycené | 3,08 g |
–– polynenasycené | 3,22 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 17,88 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 141,23 g |
– cukry | 31,95 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g bílků (nebo 4 vejce) | Vaječný bílek | 200 g |
80 g 80 g ovesných vloček namletých na mouku | Vločky ovesné | 80 g |
80 g 80 g žitné mouky | Mouka žitná hladká | 80 g |
150 g 150 g jablečného pyré | Jablečné pyré | 150 g |
med | Med nepasterovaný | |
skořice | Skořice ceylonská | |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
Milka Caramel | ||
vanička vanička odtučněného tvarohu | Tvaroh odtučněný | |
med | Med nepasterovaný | |
karamelový pudink | Puding v prášku | |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |