Nutriční hodnoty (Karbanátky z červené řepy a brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 044 kJ / 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,58 g |
Tuky | 26,79 g |
– nasycené | 4,80 g |
– nenasycené | 16,89 g |
–– mononenasycené | 12,56 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 29,90 g |
– cukry | 6,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vařené nebo pečené červené řepy | ||
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
pár plátků plátků uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
hrst hrst strouhánky | Strouhanka pšeničná |