Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky z červené řepy a brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 044 kJ /
488 kcal
Bílkoviny25,94 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,58 g
Tuky26,79 g
– nasycené4,80 g
– nenasycené16,89 g
–– mononenasycené12,56 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,97 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 226 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy29,90 g
– cukry6,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vařené nebo pečené červené řepy
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g žampionů Žampion čerstvý 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
pár plátků plátků uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
sušený česnek Česnek sušený
hrst hrst strouhánky Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.