Nutriční hodnoty (Tlačenka s vejci a uzeninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 549 kJ / 1 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 142,17 g |
| – nasycené | 25,20 g |
| – nenasycené | 98,72 g |
| –– mononenasycené | 42,15 g |
| –– polynenasycené | 56,57 g |
| ––– omega 3 | 1,34 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 4,62 g |
| Sůl | 11,05 g |
| Sacharidy | 27,90 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 g 200 g salámu (dietní, gothaj) | Polosuchý salám | 200 g |
| 4 4 sterilované okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 sklenička 1 sklenička Moravanky | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 250 ml 250 ml láku ze sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
| 4 lžíce 4 lžíce želatiny na vaječnou tlačenku | Želatina vepřová |