Nutriční hodnoty (Dušená voňavá směs z plecka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 497 kJ / 1 075 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,36 g |
| Tuky | 27,18 g |
| – nasycené | 7,60 g |
| – nenasycené | 13,37 g |
| –– mononenasycené | 10,47 g |
| –– polynenasycené | 2,90 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 12,64 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 415 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 34,50 g |
| – cukry | 7,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g libového vepřového masa (plec) | Vepřová kýta | 750 g |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 g 150 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| 2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| menší cibule | Cibule čerstvá | |
| 100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 250-350 ml 250-350 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |