Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s borůvkovou polevou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 557 kJ /
2 284 kcal
Bílkoviny81,06 g
– z toho živočišné bílkoviny18,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,90 g
Tuky29,36 g
– nasycené6,68 g
– nenasycené15,33 g
–– mononenasycené7,88 g
–– polynenasycené7,45 g
––– omega 30,64 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 520 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy412,20 g
– cukry53,80 g
––– laktóza0,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 300 g
hrst hrst ořechů dle chuti Vlašské ořechy
1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 15 ml
sladidlo dle chuti (já použila med) E951 - Aspartam
2 lžíce 2 lžíce perníkového koření Perníkové koření 30 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
vanilkový cukr Cukr vanilkový
hrst hrst borůvek Borůvky čerstvé
trochu trochu ořechů na ozdobu Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.