Nutriční hodnoty (Jablkový koláč plný jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 280 kJ / 1 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,38 g |
| Tuky | 25,18 g |
| – nasycené | 5,96 g |
| – nenasycené | 12,00 g |
| –– mononenasycené | 8,65 g |
| –– polynenasycené | 3,35 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 3,75 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 339 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 216,55 g |
| – cukry | 126,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 skořicový cukr (nebo skořice) | Cukr skořicový | |
| 125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| oloupaná jablka | Jablko čerstvé |