Nutriční hodnoty (Panenka se smetanovo-sýrovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 373 kJ / 1 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
| Tuky | 101,20 g |
| – nasycené | 60,79 g |
| – nenasycené | 36,99 g |
| –– mononenasycené | 31,28 g |
| –– polynenasycené | 5,71 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 303 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 15,47 g |
| – cukry | 8,67 g |
| ––– laktóza | 8,22 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 panenka (400-600 g) | Vepřová panenka | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 1 camembert | Camembert | |
| 100 100 g anglické slaniny nakrájené na kostičky (já měla libovější) | Anglická slanina | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |