Nutriční hodnoty (Papriky plněné kuskusem a fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 464 kJ / 1 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,06 g |
| Tuky | 44,27 g |
| – nasycené | 26,68 g |
| – nenasycené | 14,40 g |
| –– mononenasycené | 11,66 g |
| –– polynenasycené | 2,74 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 10,45 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 4,04 g |
| Sůl | 10,03 g |
| Sacharidy | 159,80 g |
| – cukry | 33,45 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | |
| 250 g 250 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 250 g |
| 200 g 200 g balkánského sýra nebo feta | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| vývar z bylinkové kostky | Bujón bylinkový | |
| sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |