Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moravský vrabec se slaninovou kapustou a nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie13 506 kJ /
3 228 kcal
Bílkoviny190,48 g
– z toho živočišné bílkoviny168,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,45 g
Tuky216,37 g
– nasycené79,04 g
– nenasycené110,49 g
–– mononenasycené91,62 g
–– polynenasycené18,87 g
––– omega 30,71 g
Vláknina39,59 g
Cholesterol 612 mg
Sodík 2,32 g
Sůl4,90 g
Sacharidy99,82 g
– cukry41,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
300 g 300 g bůčku Vepřový bok 300 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku Česnek čerstvý 38.5 g
300 ml 300 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 300 ml
200 ml 200 ml vývaru nebo vody Vývar masový 200 ml
trochu trochu oleje Olej řepkový
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 hlávka 1 hlávka (menší) kapusty Kapusta hlávková čerstvá 700 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 lžička 1 lžička sádla Sádlo vepřové 15 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 stroužky 2 stroužky utřeného česnečku
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
mletý pepř Pepř černý mletý
5 porcí 5 porcí neuvařených gnocchi Noky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.