Nutriční hodnoty (Bramborové ovocné knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 642 kJ / 1 827 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 15,14 g |
| – nasycené | 3,33 g |
| – nenasycené | 6,75 g |
| –– mononenasycené | 4,50 g |
| –– polynenasycené | 2,25 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 26,60 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 4,20 g |
| Sůl | 10,32 g |
| Sacharidy | 350,25 g |
| – cukry | 12,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 10 g 10 g soli | Sůl mořská | 10 g |
| 1-2 1-2 vejce (podle velikosti) | Vejce slepičí | 105 g |
| 100 g 100 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 100 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| ovoce (švestky, meruňky atd.) | Dužina meruňky čerstvá | |
| povidla | Povidla | |
| opražená strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| mletý mák | Mák modrý mletý | |
| strouhané perníčky | ||
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| máslo | Máslo kravské |