Nutriční hodnoty (Rajčata se ztraceným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
| Tuky | 27,08 g |
| – nasycené | 4,57 g |
| – nenasycené | 17,44 g |
| –– mononenasycené | 12,94 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 8,81 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 20,48 g |
| – cukry | 10,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 3 3 chilli papričky – nakládané nebo 1 čerstvou | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku – prolisujeme | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky harissy | Harissa | 2.5 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíci 1 lžíci octa | Ocet lihový | 15 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá |