Nutriční hodnoty (Hovězí na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 363 kJ / 1 043 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,13 g |
| Tuky | 49,37 g |
| – nasycené | 23,95 g |
| – nenasycené | 24,18 g |
| –– mononenasycené | 20,75 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 270 mg |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 21,15 g |
| – cukry | 6,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího masa (kližka) | Hovězí kýta | 500 g |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| vývar (bio bujón) | Vývar masový |