Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní salát z bulguru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 384 kJ /
2 482 kcal
Bílkoviny43,59 g
– z toho živočišné bílkoviny17,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,17 g
Tuky177,46 g
– nasycené28,59 g
– nenasycené143,64 g
–– mononenasycené121,56 g
–– polynenasycené22,08 g
––– omega 31,15 g
Vláknina24,23 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 236 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy165,86 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 ml 200 ml bulguru Pšeničný bulgur 200 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
200 ml 200 ml hrášku (čerstvý nebo mražený) Hrášek zelený
500 g 500 g zeleného chřestu Chřest zelený čerstvý 500 g
1 svazek 1 svazek pažitky Pažitka čerstvá 50 g
200 ml 200 ml mandlí (nebo jiných ořechů) Mandle neloupané
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
150 ml 150 ml olivového oleje Olej olivový 150 ml
2 plátky 2 plátky citronu Citrón čerstvý
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 oříšek 1 oříšek másla Máslo kravské 8 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.