Nutriční hodnoty (Pšeničné bagetky z kvásku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 766 kJ / 2 573 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 78,35 g |
| Tuky | 24,06 g |
| – nasycené | 4,77 g |
| – nenasycené | 14,30 g |
| –– mononenasycené | 6,07 g |
| –– polynenasycené | 8,23 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 20,23 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 6,52 g |
| Sůl | 16,21 g |
| Sacharidy | 492,00 g |
| – cukry | 33,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce žitného kvásku | Kvásek žitný | 30 ml |
| 150 g 150 g hladké pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
| 500 g 500 g hladké pšeničné mouky +mouka na vál | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 3 g 3 g oleje | Olej řepkový | 3 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| asi 1 dcl 1 dcl vody | Voda | 100 ml |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |