Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí stehna s provensálským kořením a pažitkovými brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 139 kJ /
511 kcal
Bílkoviny35,03 g
– z toho živočišné bílkoviny28,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,53 g
Tuky22,28 g
– nasycené3,76 g
– nenasycené17,59 g
–– mononenasycené9,77 g
–– polynenasycené7,83 g
––– omega 30,97 g
Vláknina4,78 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy40,30 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g krůtích stehenních řízků Krůta stehno s kůží 150 g
provensálské koření (použila jsem koření z mlýnku Kotányi) Provensálské koření
1 ČL 1 ČL oleje Olej řepkový 10 ml
1 PL 1 PL nasekané čerstvé pažitky Pažitka čerstvá 15 g
200 g 200 g nových brambor Brambor raný 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.