Nutriční hodnoty (Krůtí stehna s provensálským kořením a pažitkovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 139 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,53 g |
Tuky | 22,28 g |
– nasycené | 3,76 g |
– nenasycené | 17,59 g |
–– mononenasycené | 9,77 g |
–– polynenasycené | 7,83 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 4,78 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 40,30 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g krůtích stehenních řízků | Krůta stehno s kůží | 150 g |
provensálské koření (použila jsem koření z mlýnku Kotányi) | Provensálské koření | |
1 ČL 1 ČL oleje | Olej řepkový | 10 ml |
1 PL 1 PL nasekané čerstvé pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
200 g 200 g nových brambor | Brambor raný | 200 g |