Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírová buchta se zakysanou smetanou

Kefírovou buchtu zná téměř každý, zkuste si ji ale jednou připravit trochu netradičně. Vláčný kakaový korpus je potřený vrstvou čokoládového krému ze zakysané smetany a na závěr ozdobený hoblinkami tmavé čokolády.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 35 min

55 min (20 min příprava + 35 min tepelná úprava)

15. 4. 2021 19:43

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 458 kJ / 3 456 kcal
Bílkoviny57,18 g
Tuky146,31 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 424 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy471,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kefír, cukr moučkový, mouka hladká, kakao, prášek do pečiva, vejce, olej, čokoláda na vaření, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Kefírová buchta se zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J0Yv