Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrníčkový makovec s bílou čepicí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava, bez doby namáčení máku a tuhnutí moučníku)

24. 11. 2010 17:15

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie21 725 kJ / 5 193 kcal
Bílkoviny114,41 g
Tuky123,90 g
Vláknina52,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 405 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy878,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Mareta

30. 7. 2014 16:20

Vyborne ale nejak ho mam moc nizkt takovou placku cim to muze byt???:-)

dexulka

25. 5. 2014 13:15

Moc dobré,křupavé a osvěžující ;-):yes:

Yvetta

1. 2. 2014 18:43

:-)).Už je to uděláno už je to hotovo :-p.Moc dobrý,jemný,vláčný.Dala jsem mák namletý,ale myslím že je stejně super jak z nemletého.:-K

feris88

24. 9. 2012 10:35

luxusni :-) mnam :yes:

Frantiska

4. 6. 2012 10:33

neprecetla jsem si postup jen suroviny, takze jsem mak nenamocila :) priste to napravim. Dala jsem místo mléka ovesne mleko, ale nebylo to idealni zkusim priste ryzove

Katka B

23. 3. 2012 14:24

Super recept. Právě jsem dopekla a ještě vlažné ochutnala :-) Asi mě z toho bude bolet bříško, ale to neva, stojí to za to. Dávám :yes:

Blansch

26. 2. 2012 12:47

Jednoduchý, chutný receptík:-)Neměla jsem moučkový cukr, tak jsem dala jen citronovou polevu a nijak to neubralo na dobré chuti:-))Posílám :yes:

Pilgrim

22. 2. 2012 22:42

Makovec je skvělý. I když jsem ho ve studentské kuchyni upekla v pekáči simax na maso a nelámala si hlavu se sněhem z bílků, je skvělý. Mám ráda když mák křupká mezi zuby a proto sem pro nemletý :-p

Vendy

4. 2. 2012 09:50

Výborné,mák krásně křupe mňam :-) Přidala jsem ho tam ještě o hrnek víc:-D

Andulinka

13. 7. 2011 08:23

Fokusko, teda ňam ňam!:-p:-8:-)) Včera večer jsem makovec upekla (s drobnou úpravou, přidala jsem vanilkový cukr a chystám se místo sněhové polevy dát čokoládu:-8 - i když nevím, je to skvělé i tak:-p:-p) a dnes manžel snědl k snídani čtvrt plechu.:-D
Díky za recept z nemletého máku a posílám za odměnu bodíka.;-):yes:

monika

4. 3. 2011 11:44

vypadá pěkně,ale mne zajímá,na kolik stupnů a jak dlouho ho mám péct..:yes::-8

jarka

17. 2. 2011 09:23

Skusila jsem včera ,upekla jsem v domácí pekárně, přidala jsem trochu skořice a vanilkový cukr, byl výborný.Je to bezva rýchlý,naházet do pekárny a makonvec je na snídani.:-p:yes::

andrejkaa

15. 2. 2011 16:20

Takový krasavec:yes:

termix11

5. 2. 2011 21:35

..je opravdu vynikajici! i kdyz se mi ta capka moc nepovedla;):-D

mysulka

26. 11. 2010 00:00

:-p:yes: mňam :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: makovec recept makovec z nemletého maku recept na makovec z mleteho máku makovec hrníčkový s citronovou polevou makovec poleva na makovec hrnečkový makovec recept na makovec hrnkový domácí makovec výborný vláčný makovec hrníčkový makovník recept makovec makovec recepty makovec se sněhěm sváteční makovec hrnkovy makovec makovec buchta hrnickovy makový koláč makovec buchta makovec s jogurtem

Suroviny: mák, mléko, olej, cukr, mouka polohrubá, vejce, prášek do pečiva, cukr moučkový, bílek, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Hrníčkový makovec s bílou čepicí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkY6