Nutriční hodnoty (Salát ze zelené čočky a pečené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 334 kJ / 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,60 g |
Tuky | 18,30 g |
– nasycené | 2,41 g |
– nenasycené | 15,62 g |
–– mononenasycené | 9,91 g |
–– polynenasycené | 5,71 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 21,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 61,92 g |
– cukry | 13,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g zelené čočky (250 g po uvaření) | Čočka zelená neloupaná | 100 g |
150 g 150 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 150 g |
1 PL 1 PL citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 ČL 1 ČL (5 g) dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
1 ČL 1 ČL olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
provensálské bylinky | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
10 g 10 g slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 10 g |