Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát ze zelené čočky a pečené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 334 kJ /
558 kcal
Bílkoviny25,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,60 g
Tuky18,30 g
– nasycené2,41 g
– nenasycené15,62 g
–– mononenasycené9,91 g
–– polynenasycené5,71 g
––– omega 30,13 g
Vláknina21,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 319 mg
Sůl0,77 g
Sacharidy61,92 g
– cukry13,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g zelené čočky (250 g po uvaření) Čočka zelená neloupaná 100 g
150 g 150 g červené řepy Červená řepa čerstvá 150 g
1 PL 1 PL citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 ČL 1 ČL (5 g) dijonské hořčice Hořčice dijonská 10 g
1 ČL 1 ČL olivového oleje Olej olivový 10 ml
provensálské bylinky Provensálské koření
sůl Sůl mořská
10 g 10 g slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.