Nutriční hodnoty (Salát z řepy se zeleninou a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 779 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 12,17 g |
– nasycené | 1,72 g |
– nenasycené | 10,33 g |
–– mononenasycené | 8,55 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 16,08 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hrst hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
hrst listů listů z červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 červené řepy vařené | Červená řepa čerstvá | |
1 1 batata | Batáty neloupané | |
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
sýr (balkánský, žervé, kozí, brynza atd..) | Brynza | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |