Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z řepy se zeleninou a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie779 kJ /
186 kcal
Bílkoviny1,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,02 g
Tuky12,17 g
– nasycené1,72 g
– nenasycené10,33 g
–– mononenasycené8,55 g
–– polynenasycené1,78 g
––– omega 30,11 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy16,08 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hrst hrst rukoly Rukola čerstvá
hrst listů listů z červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 větší jablko Jablko čerstvé 150 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 2 červené řepy vařené Červená řepa čerstvá
1 1 batata Batáty neloupané
1 1 fenykl Fenykl hlíza
sýr (balkánský, žervé, kozí, brynza atd..) Brynza
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 lžička 1 lžička octa Ocet lihový 5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.