Nutriční hodnoty (Salát z řepy se zeleninou a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 779 kJ / 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
| Tuky | 12,17 g |
| – nasycené | 1,72 g |
| – nenasycené | 10,33 g |
| –– mononenasycené | 8,55 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 4,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 149 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 16,08 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hrst hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
| hrst listů listů z červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 2 červené řepy vařené | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 batata | Batáty neloupané | |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| sýr (balkánský, žervé, kozí, brynza atd..) | Brynza | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička octa | Ocet lihový | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |