Nutriční hodnoty (Kroupový salát s fazolkami a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 048 kJ / 967 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,06 g |
| Tuky | 15,85 g |
| – nasycené | 2,89 g |
| – nenasycené | 12,86 g |
| –– mononenasycené | 8,81 g |
| –– polynenasycené | 4,05 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 32,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 33 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 164,12 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g uvařených krup | Kroupy ječné | 200 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 1 1 lžíce sekané bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské |