Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Terlouka (černá polévka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 726 kJ /
1 130 kcal
Bílkoviny25,47 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,47 g
Tuky6,10 g
– nasycené1,40 g
– nenasycené4,55 g
–– mononenasycené0,90 g
–– polynenasycené3,65 g
––– omega 30,30 g
Vláknina24,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy232,35 g
– cukry6,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
půlka půlka malé vepřové hlavy Vepřová hlava (jedlý podíl)
asi 300 g 300 g ječných krup Kroupy ječné 300 g
200- 250 ml 200- 250 ml vepřové krve Krev vepřová sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
2-5 stroužků 2-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 24.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.