Nutriční hodnoty (Terlouka (černá polévka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 726 kJ / 1 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,47 g |
| Tuky | 6,10 g |
| – nasycené | 1,40 g |
| – nenasycené | 4,55 g |
| –– mononenasycené | 0,90 g |
| –– polynenasycené | 3,65 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 24,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 232,35 g |
| – cukry | 6,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| půlka půlka malé vepřové hlavy | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
| asi 300 g 300 g ječných krup | Kroupy ječné | 300 g |
| 200- 250 ml 200- 250 ml vepřové krve | Krev vepřová sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2-5 stroužků 2-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |