Nutriční hodnoty (Terlouka (černá polévka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 726 kJ / 1 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,47 g |
Tuky | 6,10 g |
– nasycené | 1,40 g |
– nenasycené | 4,55 g |
–– mononenasycené | 0,90 g |
–– polynenasycené | 3,65 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 24,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 232,35 g |
– cukry | 6,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
půlka půlka malé vepřové hlavy | Vepřová hlava (jedlý podíl) | |
asi 300 g 300 g ječných krup | Kroupy ječné | 300 g |
200- 250 ml 200- 250 ml vepřové krve | Krev vepřová sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2-5 stroužků 2-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |