Nutriční hodnoty (Vepřové kostky se špenátem a těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 957 kJ / 1 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,02 g |
| Tuky | 105,86 g |
| – nasycené | 42,29 g |
| – nenasycené | 47,23 g |
| –– mononenasycené | 39,86 g |
| –– polynenasycené | 7,37 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 10,56 g |
| Cholesterol | 264 mg |
| Sodík | 944 mg |
| Sůl | 2,45 g |
| Sacharidy | 25,08 g |
| – cukry | 16,28 g |
| ––– laktóza | 11,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | 300 g |
| 200 g 200 g špenátu - čerstvý, nebo mražený sekaný | Špenát čerstvý | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 1 kelímek 1 kelímek 30% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 50 g 50 g nastrouhaného parmezánu | Parmezán | 50 g |