Nutriční hodnoty (Škvarkovo - bramborové bochánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 333 kJ / 2 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,45 g |
Tuky | 151,83 g |
– nasycené | 61,27 g |
– nenasycené | 82,83 g |
–– mononenasycené | 65,24 g |
–– polynenasycené | 17,59 g |
––– omega 3 | 1,26 g |
Vláknina | 14,44 g |
Cholesterol | 137 mg |
Sodík | 4,60 g |
Sůl | 11,35 g |
Sacharidy | 264,27 g |
– cukry | 29,61 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
75 ml 75 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
13 g 13 g droždí | Droždí pekařské lisované | 13 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
150 g 150 g škvarků | Škvarky | 150 g |
25 g 25 g sádla | Sádlo vepřové | 25 g |
75 ml 75 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
1 - 1,5 lžičky 1 - 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 10 g |