Nutriční hodnoty (Tofu cheesecake kávovo-vanilkový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 614 kJ / 3 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 83,30 g |
Tuky | 120,44 g |
– nasycené | 18,52 g |
– nenasycené | 86,04 g |
–– mononenasycené | 32,46 g |
–– polynenasycené | 53,58 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 40,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 361,74 g |
– cukry | 235,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vloček | Vločky ovesné | 150 g |
2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku namočených datlí | Datle sušené s peckou | 125 g |
1/2 hrnek 1/2 hrnek slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 125 g |
2 balení 2 balení tofu natural | Tofu natural | 360 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 PL 4 PL medu a 2 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 ČL 1 ČL kávy | Káva espresso | 10 ml |
1 ČL 1 ČL vanilkové esence | Aroma vanilkové | 10 ml |