Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 927 kJ /
1 178 kcal
Bílkoviny120,55 g
– z toho živočišné bílkoviny102,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,38 g
Tuky31,25 g
– nasycené13,58 g
– nenasycené13,07 g
–– mononenasycené10,27 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,43 g
Vláknina50,52 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 1,31 g
Sůl2,90 g
Sacharidy48,33 g
– cukry20,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jehněčího masa Jehněčí kýta 500 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
bílá čásť pórku Pórek čerstvý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 dl 2 dl bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 dl 1 dl vývaru Vývar hovězí 100 ml
3 snítky 3 snítky tymiánu Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.