Nutriční hodnoty (Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 927 kJ / 1 178 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,38 g |
| Tuky | 31,25 g |
| – nasycené | 13,58 g |
| – nenasycené | 13,07 g |
| –– mononenasycené | 10,27 g |
| –– polynenasycené | 2,81 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 50,52 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 48,33 g |
| – cukry | 20,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| bílá čásť pórku | Pórek čerstvý | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 3 snítky 3 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |