Nutriční hodnoty (Jehněčí s řapíkatým celerem a tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 927 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,38 g |
Tuky | 31,25 g |
– nasycené | 13,58 g |
– nenasycené | 13,07 g |
–– mononenasycené | 10,27 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 50,52 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 48,33 g |
– cukry | 20,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
bílá čásť pórku | Pórek čerstvý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
3 snítky 3 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |