Nutriční hodnoty (Povidlová buchta se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 277 kJ / 3 890 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
| Tuky | 159,49 g |
| – nasycené | 88,28 g |
| – nenasycené | 60,50 g |
| –– mononenasycené | 50,95 g |
| –– polynenasycené | 9,55 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 536,50 g |
| – cukry | 363,70 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g povidel | Povidla | 250 g |
| 250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
| 2 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky |