Nutriční hodnoty (Povidlová buchta se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 277 kJ / 3 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 159,49 g |
– nasycené | 88,28 g |
– nenasycené | 60,50 g |
–– mononenasycené | 50,95 g |
–– polynenasycené | 9,55 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 536,50 g |
– cukry | 363,70 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g povidel | Povidla | 250 g |
250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
2 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky |