Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlová buchta se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 277 kJ /
3 890 kcal
Bílkoviny66,02 g
– z toho živočišné bílkoviny35,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,25 g
Tuky159,49 g
– nasycené88,28 g
– nenasycené60,50 g
–– mononenasycené50,95 g
–– polynenasycené9,55 g
––– omega 30,81 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 408 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy536,50 g
– cukry363,70 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g povidel Povidla 250 g
250 g 250 g cukru krystal Cukr bílý 250 g
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.