Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky se zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 539 kJ / 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 45,47 g |
– nasycené | 5,88 g |
– nenasycené | 38,21 g |
–– mononenasycené | 29,57 g |
–– polynenasycené | 8,64 g |
––– omega 3 | 2,29 g |
Vláknina | 2,67 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,12 g |
Sacharidy | 34,73 g |
– cukry | 11,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
220 220 g zelených fazolek – když použijete konzervu ve stylu vapour, fazolky už nemusíte vařit | Fazolky čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu – rozdělenou po lžičkách | Škrob kukuřičný | 15 g |
150 ml 150 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 15 ml |
2 lžičky 2 lžičky rýžového octa | Ocet rýžový | 10 ml |
10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku – prolisujeme | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
1 stonek 1 stonek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce řepkového oleje – volitelné | Olej řepkový | 20 ml |