Nutriční hodnoty (Žampionové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 455 kJ / 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 0,78 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,54 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 19,55 g |
– cukry | 12,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 sáčku 1/2 sáčku rýže Lagris natural | Rýže bílá | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
Vegeta či jiné dochucovalo | Kořenící směs sypká | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
15 15 hlaviček žampionů | Žampion čerstvý | |
1/2 1/2 vodnice | Vodnice čerstvá | |
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 hrsti 2 hrsti nasekané petrželky do rýže | Petržel nať čerstvá | |
houbové koření | Provensálské koření | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření |