Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 698 kJ /
884 kcal
Bílkoviny22,20 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,84 g
Tuky70,38 g
– nasycené7,41 g
– nenasycené55,98 g
–– mononenasycené40,25 g
–– polynenasycené15,73 g
––– omega 34,59 g
Vláknina6,36 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy38,00 g
– cukry2,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové kýty Vepřová kýta
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
špetka špetka soli Sůl mořská
drcený pepř Pepř černý
lžička lžička grilovacího koření Grilovací koření
šťáva z půlky citronu Šťáva z citrónu
5 lžic 5 lžic olivovového oleje Olej řepkový 55 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 4 středně velké brambory Brambor zimní 200 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
rozmarýn Rozmarýn sušený
grilovací koření Grilovací koření
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.