Nutriční hodnoty (Vepřový steak s volským okem a pečeným bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 698 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 70,38 g |
– nasycené | 7,41 g |
– nenasycené | 55,98 g |
–– mononenasycené | 40,25 g |
–– polynenasycené | 15,73 g |
––– omega 3 | 4,59 g |
Vláknina | 6,36 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 38,00 g |
– cukry | 2,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý | |
lžička lžička grilovacího koření | Grilovací koření | |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
5 lžic 5 lžic olivovového oleje | Olej řepkový | 55 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 4 středně velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |