Nutriční hodnoty (Kroupový salát s pórkem a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 091 kJ / 2 890 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 215,90 g |
| – nasycené | 100,19 g |
| – nenasycené | 112,39 g |
| –– mononenasycené | 94,37 g |
| –– polynenasycené | 18,02 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 212 mg |
| Sodík | 3,29 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 195,34 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g středních krup | Kroupy ječné | 250 g |
| 2 2 pórky | Pórek čerstvý | |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 250 g 250 g hnědých nebo bílých žampionů | ||
| 1-2 1-2 naložené grilované papriky (podle velikosti) | Paprika bílá čerstvá | |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| bylinková sůl | Sůl bylinková | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika uzená | Paprika červená sušená | |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |