Nutriční hodnoty (Veganská bramborová polévka s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 490 kJ / 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
Tuky | 26,34 g |
– nasycené | 4,52 g |
– nenasycené | 22,02 g |
–– mononenasycené | 15,23 g |
–– polynenasycené | 6,79 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 20,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 101,67 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
sójové mléko | Nápoj sójový | |
100 g 100 g uzeného tofu | Tofu uzené | 100 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
1 svazek 1 svazek zeleniny do polévky (mrkev, celer, pór) | Mrkev čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 30 g |
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá |