Nutriční hodnoty (Veganská bramborová polévka s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 490 kJ / 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,50 g |
| Tuky | 26,34 g |
| – nasycené | 4,52 g |
| – nenasycené | 22,02 g |
| –– mononenasycené | 15,23 g |
| –– polynenasycené | 6,79 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 20,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 76 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 101,67 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| sójové mléko | Nápoj sójový | |
| 100 g 100 g uzeného tofu | Tofu uzené | 100 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
| 1 svazek 1 svazek zeleniny do polévky (mrkev, celer, pór) | Mrkev čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 30 g |
| 1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá |